Izvor:
21.12.2017 u 16:11
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ PORUČILA: Naš tim će i dalje postizati dobre rezultate!

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović poručila je povodom obeležavanja tri godine rada tog ministarstva, da će i u 2018. taj resor nastaviti da pravi rezultate za građane i „proizvodi“ dobre vesti.

Ona je s ponosom istakla da je u prethodne tri godine napravljeno blizu 200 km novih auto-puteva i modernizovano više od 200 km pruga, ali i da je Srbija postala deseta na svetu po izdavanju građevinskih dozvola na Duing biznis listi Svetske banke.

Na svečanosti u Jugoslovenskoj kinoteci Mihajlovićeva je naglasila da će Srbija ostvarivati još bolje rezultate.

– Treba da budemo prvi, 150 zemlja smo pobedili u ove prve tri godine, potrudićemo se da budemo među prvih pet u izdavanju građevinskih dozvola – rekla je ona i dodala:

– Nije dovoljna jedna godina da bi se videli rezultati u infrastrukturi, zato smo danas, posle tri godine, sumirali sve što smo uradili – rekla je potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Izvor: Kurir
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter