Izvor:
26.12.2017 u 14:57
0

VUČIĆ: 2018. biće godina izazova!

Sledeća godina biće puna izazova, procenjuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a ključni će, kaže, biti Kosovo i Metohija, regionalni mir i stabilnost, te dalje jačanje ekonomije.

Vučić je rekao da je na Srbiji da očuva mir i stabilnost, da ništa ne učinimo i ne doprinesemo narastanju tenzija u Bosni i Hercegovini, te da, ako možemo, pomognemo da ne budu snažnije postojeće tenzije.

Treća ključna stvar, rekao je sinoć u intervjuu, da ekonomija bude još jača i da možemo da povećavamo penzije i plate.

Sada, kaže, još samo 12 odsto penzionera, onih "najbogatijih", i dalje ima smanjene penzije, ali će krajem naredne godine i oni imati penzije veće nego sto su imali pre smanjenja.

Penzionerima, kaže, hoće beskrajno da se zahvali, jer smo zahvaljujući njima uspeli da minimalne zarade onih koji najteže žive budu za 10 odsto veće.

– Možemo da očekujemo da martovksa plata bude 430-440 evra, sa ovim povećanjima, i krajem sledeće godine idemo na plate prosečne od 500 evra, – rekao je predsednik Vučić .

Izvor: Tanjug.rs
Foto: PBS NewsHour/youtube printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter