Izvor:
27.12.2017 u 18:37
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ: „Bilo bi fer i demokratski da Selak čestita SNS na pobedi u Pećincima“!

Potpredsednica Vlade Srbije i funkcionerka SNS Zorana Mihajlović danas je poručila da se u Pećincima dogodila više nego ubedljiva pobeda SNS na lokalnim izborima sa 77,7 odsto osvojenih glasova, da je DS osvojila 8,23 odsto, odnosno devet puta manje te da je to istina "koju sada DS raznim manipulacijama pokušava da sakrije".

Mihajlović je to istakla u reagovanju na izjavu funkcionera DS Igora Selaka i kaže da su je optužili da pokušava da "sakrije istinu“ o onome što se dogodilo na lokalnim izborima u Pećincima, uz poruku da istinu DS manipulacijama neće uspeti da sakrije.

– Kada govorim o manipulaciji onda mislim na incident sa nedeljnih izbora koji, sad je svima jasno, nikako nije mogao da utiče na konačni rezultat. I ako već Selak govori o ovom incidentu onda bi bilo fer i demokratski da kaže i šta mu je prethodilo. A prethodilo je da su najviši funkcioneri DS u izbornom danu bili u neposrednoj blizini biračkog mesta što po zakonu nisu smeli. I takva reakcija čelnika DS izazvala je neprimerenu reakciju jednog od članova SNS – objasnila je MIhajlović.

Kako kaže zato bi bilo fer i demokratski da Selak čestita SNS na pobedi u Pećincima na kojima je SNS osvojila "samo 69,47 odsto glasova više od njegove liste" i da čestita SNS na ubedljivoj pobedi u Mionici, Kostolcu i Negotinu, kao što je predsednik SNS Aleksandar Vučić čestitao svim strankama koje su prešle cenzus.

– Ali nekako sumnjam da će to Selak uraditi. I zato, šta god radio neće uspeti da sakrije ubedljivu pobedu SNS na lokalnim izborima – zaključila je Mihajlović.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter