Izvor:
27.12.2017 u 20:56
0

LJAJIĆ IDE SA SNS NA BEOGRADSKE IZBORE: Postignut načelan dogovor o detaljima u narednim danima!

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je da njegova stranka ima načelan dogovor sa Srpskom naprednom strankom da nastupe zajedno na beogradskim izborima, a da će o detaljima tog dogovora razgovarati narednih dana.

– Očekujem da ćemo u prvom danima posle Nove godine postići celovit dogovor oko zajedničkog nastupa na beogradskim izborima – rekao je Ljajić

On je rekao da nije bilo nikakve priče o broju mandata ili o bilo kakvim funkcijama.

– Razgovarali smo o načinu vodjenja kampanje i kako da se predstave rezultati na nivo grada Beograda – rekao je Ljajić koji je i ministar za trgovinu, turizam i telekomunikacije. Izbori za Skupštinu grada Beograda treba da budu održani u martu naredne godine.

Izvor: Kurir
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter