Izvor:
28.12.2017 u 16:46
0

VUČIĆ SA DITMANOM: Značaj stabilnosti i saradnje na Zapadnom Balkanu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i amabasador Nemačke Aksel Ditman konstatovali su da su politički odnosi dve zemlje značajno unapređeni, a Vučić je izrazio zahvalnost na podršci koju Nemačka pruža Srbiji, kako na evropskom putu, tako i u vidu posvećenosti stabilizaciji prilika i saradnji na Zapadnom Balkanu, naročito kroz Berlinski proces.

Oni su u razgovoru naglasili značaj regionalne stabilnosti i saradnje u okviru EU integracija, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Predsednik Vučić istakao je da nemačke kompanije u Srbiji danas zapošljavaju oko 43.000 ljudi, a da se u 2018. godini očekuje povećanje nemačkih investicija kroz četiri nova projekta, Ambasador Ditman potvrdio je podršku Nemačke pristupnom procesu Srbije Evropskoj uniji, kao i reformskom procesu, posebno u oblasti vladavine prava, navodi se u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: twitter/ brzotacnojasno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter