Izvor:
28.12.2017 u 19:40
0

VUČIĆ SMATRA DA JE INCIDENT U SONTI IZMIŠLJEN: „A šta da radite – kada god nemaju šta da rade uvek kažu nešto protiv Srba i tu se ništa nije promenilo“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je , povodom protestne note Hrvatske, da je međunacionalni karakter nedavnog sukoba mladića u Sonti izmišljen i da nije ništa novo da se nešto uvek govori protiv Srba. Vucić je novinarima u Lebanu rekao da je prema podacima koje ima izmislsjen međunacionalni karakter sukoba i tuče u Sonti. "A šta da radite – kada god nemaju šta da rade uvek kažu nešto protiv Srba i tu se ništa nije promenilo" rekao je Vučić.

Incident u Sonti, gde je u nedelju, 24. decembra nešto posle ponoći, došlo do tuče u kojoj je učestvovalo više lica, nije nacionalno motivisan, saopštila je Policijska uprava Sombor i istakla da su izazivači tuče uhapšeni.

Pripadnici MUP u Somboru identifikovali su trojicu mladića koji su u Sonti, u nedelju, 24. decembra nešto posle ponoći, nakon vrebalnog konflikta, izazavali tuču u kojoj je učestvovalo više lica. Po nalogu nadležnog tužilaštva, krivična prijava u redovnom postupku biće podneta protiv jednog 19-godišnjaka, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo lake telesne povrede, navodi se u saopštenju.

Protiv druge dvojice mladića biće podnete prekršajne prijave po osnovu Zakona o javnom redu i miru. Policijska uprava u Somboru ističe da ovaj incident nije nacionalno motivisan, niti je operativnim radom utvrđena bilo koja indicija koja bi ukazivala na nacionalne motive, ističe se u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/BoKISmoKI94

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter