Izvor:
31.12.2017 u 14:01
0

ALEKSANDAR VUČIĆ: Ako Brnabić zatraži rekonstrukciju Vlade imaće moju podršku!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić smatra da nesuglasice među ministrima nisu dovoljan razlog za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora i ističe da će premijerka Ana Brnabić, ukoliko oseti da je neophodna rekonstrukcija Vlade, imati njegovu podršku.

– Za mene (nesuglasice među ministrima) nisu dovoljan razlog za raspisivanje parlamentarnih izbora – rekao je Vučić

Sve je, objašnjava Vučić, počelo 2008. svi su počeli da dobijaju svoje pi-ar, mislili su da je sve u medijima, da ništa nema u stvarnim vrednostima, sa stvarnom marljivošću i sa stvarnim rezultatima.

– I svi su počeli da se bave samopromocijom i računaju da su bolji od onih drugih, gledaju kako da sklone eventualnu konkurenciju i u stranci, i u Vladi, i na svakom drugom mestu – rekao je Vučić.

Kada se, kako kaže, pogleda za koga ljudi glasaju i zbog koga glasaju, onda se vidi da to baš i nema mnogo veze sa snovima pojedinih Pi-arova.

– Uveren sam da mora da se radi timski, da će Ana Brnabić, koju apsolutno podržavam, umeti da traži rekonstrukciju Vlade, a ukoliko bude osetila da je to neophodno, od mene će imati podršku – zaključio je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Twiter/Savet za Bezbednost

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter