Izvor:
09.01.2018 u 19:31
0

VUČIĆ POSLAO ČESTITKU DODIKU POVODOM DANA RS: Srbija će uvek biti uz Republiku Srpsku!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku povodom Dana Republike Srpske navodeći da će Srbija uvek biti uz RS, pružajući joj podršku i negujući ekonomske, kulturne i duhovne veze.

U čestitki se kaže: "U ime građana Republike Srbije i u svoje ime, Vama, Vladi i narodu Republike Srpske čestitam Dan Republike Srpske, čvrsto verujući u Vašu volju i istrajnost da joj obezbedite prosperitet i blagostanje, ujedno čuvajući mir i stabilnost u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.

Srbija će uvek biti uz Republiku Srpsku, pružajući joj iskrenu i nesebičnu podršku i negujući naše ekonomske i neraskidive kulturne i duhovne veze.

Želim Vam mnogo uspeha u radu, a Republici Srpskoj postojanost i dugovečnost", navodi se u čestitki predsednika Vučića, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Izvor: Kurir
Foto: Twiter/Savet za Bezbednost

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter