Izvor:
09.01.2018 u 20:34
0

TOMISLAV NIKOLIĆ: „Od srca vam želim samostalnost i nezavisnost“!

Ako je put do vaše samostalnosti i nezavisnosti da se Srbija i Republika Srpska ujedine, od srca vam želim da se to dogodi, poručio je u Banjaluci bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Nikolić je to rekao nakon što mu je pedsednik Republike Srpske Milorad Dodik dodelio Orden Republike Srpske na lenti za naročite zasluge u razvijanju i učvršćivanju saradnje i političkih odnosa između Srbije, Republike Srpske i drugih država i za izuzetan doprinos od šireg značaja u afirmaciji u posleratnom razvoju Republike Srpske.

Nikolić je podsetio da se 27 godina bavio politikom, da je, između ostalog, bio predsednik Srbije i da je tokom tih godina uvek radio sve što je mogao da bi pomogao Republici Srpskoj.

– Za predsednika Srbije dva najveća izazova su Republika Srpska i Kosovo i Metohija. Ako je put da se Srpska i Srbija približe i ujedine vaša samostalnost i nezavisnost, onda vam od srca želim da se to i dogodi – rekao je Nikolić.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/predsednik.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter