Izvor:
15.01.2018 u 04:05
0

Predsednik Vučić potvrdio: Zoran Radojičić biće prvi na listi, izbori u Beogradu 4. ili 11. marta!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će izbori za Beograd biti raspisani u ponedeljak ili utorak, da ce biti održani 4. ili 11. marta i da će prvi na listi "Alekdandar Vučić – zato što volimo Beograd" biti dr Zoran Radojičić, generalni direktor i hirurg na Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj ulici.

Vučić nije isključio mogućnost da Radojičić bude i gradonačelnik Beograda.

Kako je rekao, nije reč o listi SNS, već o listi za budućnost, te izneo podatak da u prvih 25 mesta na listi ima svega dva ili tri političara.

On je naznačio da će ovo biti borba između listi prošlosti i liste bududćnosti.

"To je borba između onih koji su grad zadužili i opljačkali i onih koji ga grade i koji ga razvijaju, i imaju viziju budućnosti", rekao je Vučić.

Na konstataciju novinara da su neki najavili da će njegovo ime staviti na svoje liste, Vučić je rekao da nema ništa protiv toga.

Da bi se nečije ime stavilo na listu ili nosilo naziv potrebno je, primetio je, da se dobije i saglasnost tog čoveka, te rekao da će im on tu saglasnost dati.

On je naveo da će, ako se misli na izjavu Šutanovca i da će njegova lista biti protiv Aleksandra Vučića, rado dati saglasnost, ali i da je ta lista osuđena na propast.

Vučić je objasnio da se tu i vidi suština onoga što radi opozicija, odnosno da je sve upereno protiv Vučića i da je to suština, a ne programi i ideje.

Ponovio je da su ovi izbori pitanje budućnosti i da su stoga vrlo važni i ključni ali i naveo da sa druge strane stoje oni koji imaju mnogo kandidata ali nigde planova i programa.

Happytv.rs
Foto: Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter