parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Priština ne želi da pronađe i kazni ubice Olivera Ivanovića!

 

 

 Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je večeras da Priština odbija saradnju u istrazi sa organima Srbije, sa ciljem da oteža i spreči otkrivanje motiva, počinilaca i nalogodavaca ubistva Olivera Ivanovića. Stefanović je rekao da je reakcija Ramuša Haradinaja i ministra pravde u Prištini, kojom se odbija učešce istražnih organa Srbije u istrazi ubistva Olivera Ivanovića, potpuno neprihvatljiva:

- Takva reakcija ključnih prištinskih institucija jasno ukazuje da tu nema želje da se ubice pronađu i kazne, niti da se istraga profesionalno obavi - rekao je ministar Stefanović i dodao da bi, u suprotnom istraga morala da uključi sve istražne organe koji mogu da pomognu da se dođe do počinilaca i organizatora Ivanovićevog ubistva.

- Očigledna je namera da se pažnja javnosti usmerava u pogrešnom pravcu i da se oteža i spreči otkrivanje pravih motiva za ovo ubistvo, kao i svih onih koji su odgovorni - uveren je Stefanović.

 On je naveo da smo, i pored svih zahteva Euleksu i UNMIK-u da uključi istražne organe Srbije u istragu, do sada ostali uskraćeni za bilo kakav odgovor tih međunarodnih institucija. Dodao je da posebno zabrinjava do sada nezabeležena praksa da Euleks ne uzima aktivnije učešće u istražnom procesu ovako teškog krivičnog dela.

- Srbija i dalje insistira da njeno tužilaštvo, policija i drugi državni organi budu deo istrage, jer smatramo da se samo tako moze doći do potpune istine i sprečiti da počinioci i njihovi nalogodavci ostanu nekažnjeni - poručio je Stefanovic.

 

Izvor: Kurir
Foto:  Facebook/NUNS1994

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 Letnji kamp - Buđenje
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Letnji kamp - Live
12:55 Vesti
13:05 Letnji kamp - Live
14:00 Koreni
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:30 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Glamur Specijal
21:00 Ćirilica 
23:00 Letnji kamp - Izbor vođe
02:30 Posle ručka (R)