Izvor:
21.01.2018 u 15:45
0

STEFANOVIĆ O UBISTVU OLIVERA IVANOVIĆA: Čini mi se da se istraga usporava, nema razmene podataka sa Prištinom!

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović kazao je danas da mu se čini da se usporava istraga o ubistu Olivera Ivanovića i da se nada da taj proces neće biti "upropašćen i namerno vođen u pogrešnom smeru".

Stefanović je rekao je prištinska strana jasno kazala da se srpskim istražnim organima neće dozvoliti učešće u istrazi.

– Mi do sada nemamo zvaničnu razmenu podataka i nismo zvanično dobili informacije od istražnih organa – kazao je on i dodao da bi voleo da pronađu bilo šta što bi otkrilo počinioce, ali da poruke ne ohrabruju.

– Čini mi se kao da se istraga usmerava u pravcu da se usporava ili da se nedovoljno brzo opšte postupa po svim tragovima. Imali smo mnogo dezinformacija – kazao je Stefanović.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook/NUNS1994

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter