Izvor:
21.01.2018 u 20:03
0

MILOVAN DRECUN:  Poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića je ohrabrenje za narod!

Poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića južnoj srpskoj pokrajni, samo nekoliko dana posle ubistva Olivera Ivanovića, ohrabruje srpski narod i uticaće pozitivno ne samo na položaj Srba, već i na odnose sa Albancima, ocenio je predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun.

On je rekao da je ključna poruka koju je predsednik poslao tamošnjim Srbima da je Srbija uz njih i da je spremna da pomogne njihov opstanak u sredinama u kojima žive. Prema njegovim rečima, drugi deo poruke koju je predsednik uputio jeste da je Srbija opredeljena da sve probleme reši mirnim putem i da sa Albancima razgovara i dogovara. Govoreći o istrazi ubistva Ivanovića, Drecun smatra da albanska strana verovatno neće podeliti značajne informacije sa našim policijskim i drugim organima.

– Ubistvo Olivera Ivanovića je toliko profesionalno, gotovo da nema tragova sem autobomila koji je, po meni, pogrešan trag – rekao je Drecun.

Kaže da je najvažnije da Srbija dobije obaveštajne informacije od Sjedinjenih Američkih Država i Velike Britanije, dodajući da je i tu pesimista, te da je najbolje da se Srbija osloni na svoje službe koje bi mogle posredno da prikupe infromacije na Kosmetu koje bi dovele do nekih bližih saznanja.

Izvor: Tanjug
Foto:Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter