Izvor:
22.01.2018 u 16:08
0

SVA PAŽNJA USMERENA NA PRIŠTINSKE ISTRAŽNE ORGANE: Danas prvi rezultati istrage o ubistvu Olivera Ivanovića!

Priština je najavila da će danas objaviti prve rezultate istrage o ubistvu Olivera Ivanovića.

Kosovski tužilac koji vodi istragu o ubistvu Ivanovića, Šućri Sulja, rekao je u petak da bi ti rezultati uključili snimke sigurnosnih kamera, detalje o zapaljenom automobilu kao i forenzičke dokaze. Najavio je da će će u izveštaj biti uključene i izjave svedoka, a kako je za sada poznato, ispitano je njih šestoro.

Srpska policija je zatražila da učestvuje u istrazi o ubistvu Ivanovića, a srpsko Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je i sopstveni predistražni postupak. MUP Srbije ništa zvanično nije dobio od kosovskih istražnih organa.

Lider Gradanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je 16. januara ispred sedišta stranke u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Ivanović je pogođen sa šest metaka, a policija je tokom istrage pronašla zapaljeni automobil "opel astra" koji su, navodno, koristili napadači Kosovska policija ponudila je 10.000 evra za informacije o ubistvu.

Izvor: Kurir
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter