Izvor:
11.02.2018 u 20:47
0

MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Nema značajnijih informacija o ubistvu Ivanovića!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kazao je da je obavešten da su "neke informacije" o ubistvu lidera Gradanske inicijative SDP Olivera Ivanovića stigle do srpskog Ministarstva pravde, ali da, kako je kazao, "ništa značajnije nije video".

– Ono što za nas ostaje veoma važno, mi se i dalje nadamo i veoma smo posvećeni da se ubica, bio on Srbin, Albanac ili stranac pronađe i očekujemo od prištinskih vlasti, pošto raspolažu sa mnogo više informacija, da budu posvećeni do poslednjeg trenutka, da se što pre pronađu ubice Olivera Ivanovića – kazao je Stefanović.

Dodao je da će Beograd sa svoje strane nastaviti da radi i čini sve što može kako bi se ubice Ivanovića što pre pronašle.

U subotu su, zbog sumnje da nisu dobro zaštitili mesto zločina, privedena dva pripadnika kosovske policije iz stanice u severnom delu Kosovske Mitrovice, što su prva hapšenja u tom slučaju.

Ivanović je ubijen 16. januara ispred sedišta stranke u severnoj Kosovskoj Mitrovici, a prema nalazima obdukcije pogođen je sa šest metaka iz pištolja "duga devetka".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter