Izvor:
20.07.2016 u 15:01
0

NISAM SE RODIO U FOTELJI: Ministar Stefanović veruje u ono što radi VUČIĆ!

Vlada Srbije biće formirana u zakonskom roku kao što je mandatar Aleksandar Vučić i najavio, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova u tehničkoj vladi Nebojša Stefanović.

Ne znam koji će dan izabrati. Ja sam njegov dugogodinji saradnik i prijatelj, verujem u ono što radi i mislim da većina u narodu veruje u ono što radi. Verujte toj ruci koja vas vodi da će izabrati najbolji trenutak da dobijemo odličnu vladu – rekao je Stefanović.

Na pitanje da li će biti ministar i u novoj vladi, Stefanović je odgovorio da to zavisi od Vučića i da nije stvar u tome da li bi on nešto voleo ili ne.

Ako je to potrebno, potrebno je, ako nije, nije, nisam se rodio u fotelji – rekao je Stefanović, koji je na pitanje o eventualnim koalicionim partnerima u vladi naveo da je to stvar oko koje se razgovara.

Naveo je i da je za svakog "lekovito da ne razmišlja o svojim privilegijama u vršenju vlasti" i da su "neki dugo na vlasti".

Tanjug
Foto: Facebook/NUNS1994

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter