Izvor:
14.02.2018 u 00:04
0

ALEKSANDAR VUČIĆ: Hvala što čuvate svoje srpsko ime i prezime!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras u obraćanju na skupštini Srpskog narodnog vijeća u Zagrebu da Hrvatska i Srbija treba da čuvaju identitet Srba u Hrvatskoj, kao što mi u Srbiji imamo obavezu i odgovornost da čuvamo identitet Hrvata u Srbiji.

Na početku obraćanja, Vučić je zahvalio svim Srbima iz Hrvatske koji su došli na skup što čuvaju svoja ognjišta, svoje porodice i svoje srpsko ime i prezime.

– Srbi u Hrvatskoj su narod sa bogatom istorijom, koji je dao veoma značajan viševekovni politički, društveni, kulturni i naučni doprinos u izgradnji svake državne zajednice na prostoru današnje Hrvatkse – poručio je Vučić.

On je ponovio zahvalio hrvatskoj predsednici na pozivu u vreme "kada je najlakše u Zagrebu napadati Srbe i Srbiji i kada nije mnogo teško u Beogradu na sličan ili istovenat nači odgovarati".

Za nekoliko meseci kada ona bude došla u posetu, uveren je, moći će da pokaže rezultate tog i šta je urađeno za pripadne hrvatske zajednice u Srbiji

– Njihov bolji život značiće veću sigurnost i bolji život za vas, naše Srbe u Hrvatskoj i to je ono što će biti čisti rezultat – rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Twiter/Savet za Bezbednost

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter