Izvor:
20.02.2018 u 14:49
0

ALEKSANDAR VUČIĆ: Imamo mnoga saznanja, čekaćemo još neko vreme!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će srpske vlasti čekati još jedno vreme i da će onda izneti saznanja o ubistvu Olivera Ivanovića. Vučić je izrazio uverenje da će srpska služba doći do toga ko stoji iza ubistva.

– Za sada nemamo još dokaze ko je počinio i ko je nalogodavac, ali imamo mnoga druga saznanja – kazao je predsednik gostujući na Hepi TV.

Kako je rekao, ubistvo Ivanovića je bilo veliki udarac za stabilnost Srbije, te dodao da mu se čini da je Hašim Tači u izjavama pokušao da kaže da iza toga stoje Srbi, odnosno Milan Radojičić.

– Oni sede i čekaju. Želim im mnogo uspeha sa bilo kakvim dokazima, bilo koga da uhapse, a mi ćemo da pozdravimo. To je važno da ne bi razni hohštapleri u ovoj zemlji pokušavali da je razaraju – naglasio je. Poručio je da je mnogo više poznavao i poštovao Ivanovića od onih koji su njegovoj porodici savetovali sta treba da radi i šta da govori.

– Nadam se da će jednog dana (članovi Ivanvićeve porodice) moći slobodno da govore, pa da ispričaju šta su svi tražili da govore. Srećom pa ti ljudi imaju obraza, vode računa šta će da kažu, a da ne izmišljaju i ne lažu kao sto to rade neki drugi i kao sto od njih traže – naveo je Vučić.

Istovremeno je pomenuo pritiske pojedinih stranih ambasadora sa Kosova koji su, kaže, tražili od političara da kažu da je ubistvo počinio Beograd.

– Šta mislite da smo ludi, da nemamo tajnu službu da ne radimo ništa. Imao sam i sa hrvatskim premijerom Plenkovićem raspravu oko hrvatske i srpske tajne službe – dodao je.

Zaključio je da je rasvetljavanje ubistva Ivanovića veoma važno za budućnost Srbije i za stabilnost, pa i za ekonomski napredak.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/predsednikrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter