Izvor:
15.03.2018 u 01:59
0

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Hvala poslanicima na podršci Zakonu o bezbednosti saobraćaja!

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović nije krio zadovoljstvo podrškom koju je Zakon o bezbednosti saobraćaja dobio u Skupštini Srbije.

On je tom prilikom želeo da se lično zahvali poslanicima, istučući važnost novog zakona, koji će uveliko prema njegovim rečima doprineti povećanju bezbednosti.

– Želim da se zahvalim narodnim poslanicima na ozbiljnom radu i podršci novom Zakonu o bezbednosti saobraćaja, koji je veoma važan i donosi puno toga dobrog. Nadam se da ćemo i ovim, kao i prethodnim Zakonom, doprineti da mnogi životi budu spašeni-rekao je Stefanović.

Ministar je ukazao na da će MUP uveliko nastaviti da radi i na prevenciji kroz program"Osnovi bezbednosti dece".

– Statistika je svake godine sve bolja, ali to nije dovoljno. Svaki izgubljeni život je tragedija. Zato nastavljamo da radimo na prevenciji, pre svega kroz naš program “Osnovi bezbednosti dece”, kojim našu decu u četvrtom i šestom razredu, a od sledeće školske godine i u prvom, u celoj Srbiji, učimo o svim opasnostima i rizicima, između ostalog i u saobraćaju – rekao je Stefanović i dodao:

– Važno je da naša deca, kao i svi naši građani, shvate da pojas treba vezati da bi spasili svoj i nečiji život, a ne da bi se izbeglo plaćanje kazne. Važno nam je da svi zajedno radimo na tome da podignemo svest o ovom problemu i time spasimo ljudske živote.

Hvala na podršci svemu što Ministarstvo unutrašnjih poslova radi, i pozivam vas da se u sve te aktivnosti uključite i podržite ih.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter