Izvor:
19.03.2018 u 03:44
0

VUČIĆ ČESTITAO PUTINU: Uveren sam da ćete svojim talentom lidera nastaviti da postižete uspehe!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu ponovni izbor za šefa ruske države.

"Primite iskrene čestitke za ponovni izbor za predsednika Ruske Federacije, uz najbolje želje da i dalje odlučno vodite Vašu zemlju čvrsto utemeljenim putem napretka, na dobrobit svih njenih građana. Uveren sam da ćete svojim izvanrednim talentom lidera, uz jasnu viziju i jaku volju, kao i odgovornost i posvećenost u radu, nastaviti da postižete uspehe u rešavanju svih važnih pitanja za Rusiju, kao i u ispunjavanju planova za njen dalji sveobuhvatni razvoj", naveo je Vučić u čestitki.

Srbija je iskren prijatelj i pouzdan partner Rusije i možete se osloniti na naš doprinos produbljivanju saradnje, kao i na zalaganje za ostvarivanje zajedničkih projekata, istakao je Vučić i naglasio da je uveren da ćemo, uz međusobno razumevanje, stvarati bolje uslove za generacije koje dolaze.

"Veoma sam Vam zahvalan za Vaš lični doprinos jačanju tradicionalnog i istinskog prijateljstva naših dveju zemalja, kao i odbrani državnih interesa Srbije, koja se ogleda i kroz podršku u Ujedinjenim nacijama, kao i u svim drugim međunarodnim organizacijama u kojima Srbija štiti svoj integritet, ugled i slobodarsku tradiciju", naveo je Vučić.

"Želim Vam da Vas, uz uspeh na odgovornoj dužnosti, prate dobro zdravlje i sreća u ličnom životu. Nadam se, dragi prijatelju, da ćete nam i u novom predsedničkom mandatu učiniti čast i ponovo posetiti Srbiju, jer je svaki susret sa Vama prilika za dragocene razmene mišljenja i mudre savete", navodi se u čestitki Vučića predsedniku Rusije.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter