Izvor:
02.04.2018 u 14:24
0

MINISTARKA JOKSIMOVIĆ: Bilo bi pogrešno da put Srbije u EU zavisi samo od pitanja Kosova i Metohije!

Ministarka zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je da bi bila pogrešna odluka Evropske unije kada bi put Srbije u EU zavisio samo od pitanja Kosova.

Pitanje Kosova i Metohije jeste na neki način vezano za proces evropskih integracija, ali je odvojeno, a istovremeno uporedno i paralelno. Ali ako samo od toga bude zavisio evropski put Srbije to će biti pogrešna odluka EU – rekla je Joksimović.

Ona je kazala da ne može samo od toga da zavisi odluka ako Srbija sprovodi reforme, napreduje i pokazuje posvećenost miru i saradnji.

Ovo nije pitanje samo za Srbiju, nego region i EU i mislim da će na kraju ipak prevagnuti stav da će napredak i reforme biti dovoljno dobar razlog da se prema Srbiji nastavi pozitivan odnos u smislu evropskih integracija – ocenila je Joksimović.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/SNSSerbia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter