Izvor:
02.04.2018 u 20:09
0

IVICA DAČIĆ: Ko ne radi dobro može da bude smenjen i bez rekonstrukcije!

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da sa predsednikom Aleksandrom Vučićem nije razgovarao o rekonstrukciji Vlade i ponovio da je stav SPS da nije za rekonstrukciju.

Kako je rekao, stav SPS-a je da promene nisu loše, ali da ne bi trebalo da budu česte i brze, jer vreme treba da pokaže da li neko zna da radi ili ne.

To nije moja odluka, već SNS i predsednika Vučića. Ne verujem da će to biti do 9. maja, kako se spekuliše u medijima, jer je taj datum jako blizu, a postoje ozbiljnije teme kojima se svi bavimo – rekao je Dačić novinarima nakon sastanka sa ministrom spoljnih poslova i međunarodne saradnje Burundija Alanom Aime Njamitve.

Dačić je dodao da rekonstrukcija sama po sebi nije loša ideja, ali da ne treba da preraste u nešto što će se desiti samo da bi se desilo.

Svako ko ne radi dobro može da bude smenjen i bez rekonstrukcije – rekao je Dačić.

Izvor: Kurir
Foto: mfa.gov.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter