Izvor:
03.04.2018 u 00:32
0

Katalja: Španija neće priznati Kosovo!

Ministar pravde Španije Rafael Katalja poručio je danas u razgovoru sa ministarkom pravde Srbije Nelom Kuburović da njegova zemlja neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova.

Sa druge strane, Kuburović je istakla da i Srbija podržava teritorijalnii integritet Španije, koja se trenutno sa sličnim problemom suočava u Kataloniji, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Dvoje ministara sastali su se danas u Marakešu, na marginama Prve svetske konferencije u oblasti pravosuđa, koja se održava u Maroku od 2. do 4. aprila.

Katalja je zahvalio na podršci Španiji za Kataloniju i pozdravio put Srbije ka Evropskoj uniji, napominjući da će njegova zemlja pružiti Srbiji podršku u ispunjenju svih neophodnih uslova na tom putu.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter