Izvor:
03.04.2018 u 14:54
0

OSTAJU SVI NA SVOJIM MESTIMA: Ministrima laknulo što nema rekonstrukcije!

Nakon što je premijerka Ana Brnabić izjavila da će rekonstrukcija Vlade Srbije „sačekati stabilnija vremena na KiM“, pojedinim članovima njenog kabineta bukvalno je laknulo.

S velikim olakšanjem sam dočekao vest da se odlaže rekonstrukcija na neko vreme, ali ne zato da li će biti rekonstrukcije, već da ne odgovaram na ta pitanja, pojma nemam niti sam uključen, a to je pitanje koje novinari najčešće postavljaju – kazao je ministar trgovine Rasim Ljajić i dodao da će prihvatiti svaku odluku predsednika i premijerke Aleksandra Vučića i Ane Brnabić kada dođe do rekonstrukcije.

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović imala je umereniju reakciju.

Svakako da su važne i zahtevne političke teme na dnevnom redu naše zemlje, i u tom smislu je to očekivano prioritet i za predsednika Vučića i za Vladu Srbije – rekla je ona, dok je šef diplomatije Ivica Dačić poručio da „svako ko ne radi dobro može da bude smenjen i bez rekonstrukcije“.

Brnabićeva je posle razgovora s Vučićem izjavila da će „rekonstrukcija Vlade sačekati stabilnija vremena na Kosovu i Metohiji“:

Nacionalno jedinstvo je ključno. Dobro je da imamo predsednika koji razmišlja hladne glave. Funkcionišemo kao tim, i taj tim mora biti spremniji nego ikad dosad – rekla je Brnabić

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/SerbianPM

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter