Izvor:
05.04.2018 u 21:35
0

PREMIJERKA BRNABIĆ PORUČUJE: Organizovaćemo najbolju Univerzijadu ikada!

Spremni smo da organizujemo najbolje igre ikada, izjavila je danas predsednica Vlade Ana Brnabić u razgovoru sa predsednikom i generalnim sekratarom Evropske univerzitetske sportske asocijacije, Adamom Ročekom i Matjažom Pečovnikom.

Na sastanku posvećenom organizaciji Evropskih univerzitetskih igara u Beogradu (EUI) 2020, premijerka Brnabić i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić istakli su da će Srbija i Beograd biti odlični domaćini za više od 60.000 studenata, učesnika igara i njihovih timova.

– Spremni smo da organizujemo najbolje igre ikada, – rekla je premijerka Brnabić, koja je i predsednica Organizacionog komiteta EUI 2020, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Roček i Matjaž su ukazali da su veoma zainteresovani da prisustvuju prvoj sednici Organizacionog komiteta EUI 2020, koja bi trebalo da bude održana ovog meseca u Beogradu.

Srbiji je pripala čast da organizuje igre s obzirom da je u poslednjih nekoliko godina bila domaćin brojnih velikih međunarodnih takmičenja, za čiju organizaciju je dobila pohvale međunarodne zajednice u kojima se neretko isticala kao primer dobre prakse u tom polju.

Jedna od tema razgovora bili su planovi i budući koraci u organizaciji EUI 2020 i u tom kontekstu Roček i Matjaž su istakli da se nadaju susretu sa srpskom delegacijom na Generalnoj skupštini EUI 2020 u Madridu od 12. do 15. aprila, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/dwnews‏Verified account

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter