Izvor:
09.04.2018 u 20:37
0

REAGOVAO NA PROVOKACIJU TAČIJA: Srbija rat ne želi, želimo mir, priče o puškama ostavljamo prošlosti kojoj i sam Tači pripada!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je da Hašim Tači direktno preti puškama i oružjem i time priziva rat, mržnju i sukobe.

Đurić je rekao da Tači više čak i ne skriva da je glavni cilj njegovog političkog delovanja, kako ranijeg, tako i sadasnjeg, stvaranje tzv. velike Albanije.

Njegovo destruktivno delovanje predstavlja direktnu pretnju celom regionu, ali i Evropi – ocenio je Đurić.

On je reagovao na izjavu Tačija koji je na Košarama pominjao navodne pretnje "koje stižu iz Srbije" i rekao da će "na te pretnje odogovoriti isto kao što su odgovorili pre 19 godina, puškama".

Govoreći o tobožnjim, a zapravo nepostojećim pretnjama Srba i Srbije, Tači je taj koji direktno i otvoreno preti puskama i oruzjem i iznova priziva rat, mrznju i sukobe, ističe Đurić.

Srbija rat ne želi, želimo mir, ekonomski razvoj, slobodno delovanje i kretanje ljudi i privrede, a rat, priče o puškama kao sredstvu politickog delovanja ostavljamo prošlosti kojoj i sam Tači pripada – poručio je direktor Kancelarije za KiM.

Izvor: Tanjug
Foto: Happy.tv.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter