Izvor:
17.04.2018 u 13:33
0

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Srbija ne uvodi sankcije Rusiji!

Srbija ne uvodi sankcije Rusiji i ne pada nam na pamet da priznamo nezavisnost Kosova i Metohije. Zahvaljujući Aleksandru Vučiću, država ne uvodi sankcije Rusiji, jer on ima političku snagu da može da odluči tako nešto, svestan svega što je posledica nečega takvog. Ne pada nam na pamet da priznamo nezavisnost Kosova i Metohije i molim vas da tako nešto ne koristite radi napada na Vladu.

Situacija u Srbiji je takva da su strane kompanije u poslednje četiri godine otvorile 170.000 radnih mesta. Da li je trebalo da, kad je „Simens“ došao u Srbiju iz Nemačke, za koju kažete da nam je neprijatelj, ljude koju su zaposleni u „Simensu“ otpuštamo, da ih nagovorimo da napuštaju radna mesta? Je l‘ to poruka?

Srbija vodi odgovornu politiku.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter