Izvor:
02.08.2016 u 13:00
0

VUČIĆ POZVAO EVROPU: „Kažite ako je SRBIJA za nešto KRIVA!“

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić smatra važnim da i Evropska unija govori o problemima sa kojima suočava Srbija sa pojedinim državama regiona i pozvao evropske zvaničnike da nam, kako je rekao, kažu ako smo mi nešto krivi.

Premijer je na vanrednoj konferenciji za novinare rekao da je uveren da će Srbija uspeti da na miran način da izađe iz problema sa kojima se suočava u regionu, a koje je ocenio kao teške.

Težina problema sa kojima se suočavamo je velika, ali sam siguran da ćemo na miran način iz svoga da izađemo, i da prilike na Balkanu stabilizujeo. Važno je da EU govori o tome, a ako smo mi za nešto krivi neka nam kažu – rekao je Vučić.

Tanjug
Foto: twitter/brzotacnojasno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter