Izvor:
21.04.2018 u 17:53
0

SVEČANOST U ZGRADI GENERALŠTABA: Uručeni ključevi 19 stanova pripadnicima Vojske Srbije i Ministarstva odbrane!

BEOGRAD – Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije (VS) Ljubiša Diković uručili su danas ključeve 19 stanova pripadnicima Ministarstva odbrane i VS.

Kako je na svečanosti u zgradi starog Generalštaba u Beogradu rekao ministar odbrane, Vojska Srbije je od 2017. godine do danas dodelila 234 stana svojim pripadnicima.

– Pored toga, Fond SOVO je rešio stambeno pitanje za još 150 vojnih penzionera, a više od 400 naših pripadnika je kroz program povoljnog kreditiranja rešilo svoj životni problem – kazao je Vulin, a prenelo Ministarstvo odbrane.

Navodeći da će Vojska Srbije nastaviti da vodi računa o stambenim potrebama svojih pripadnika, Vulin je rekao da je potrebno rešiti i pitanje zaposlenja za njihove porodice.

– Potrebno je obezbediti i najbolju zdravstvenu zaštitu, nove i moderne sisteme naoružanja, a patriotizam i ljubav prema domovini se u Vojsci Srbije nikada i nisu dovodili u pitanje – kazao je ministar posle dodele ključeva stanova u Beogradu, Zrenjaninu, Bačkoj Topoli, Pančevu i Kruševcu.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter