Izvor:
23.04.2018 u 15:10
0

ODNOSI DVE ZEMLJE UŠLI U MINUS FAZU: Korak nazad Srbije i Hrvatske!

Odluka Hrvatske da srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin nije dobrodosao u tu zemlju je korak nazad u odnosima Srbije i Hrvatske, izjavio je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić i dodao da nema razloga da se odloži poseta predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović ukoliko je dogovorena.

On je rekao da su nakon posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Zagrebu imali niz susreta ministara dve zemlje gde se razgovaralo o otvorenim pitanjima i unapređenju odnosa dve zemlje, ali da je incident u Skupštini Srbije prilikom posete članova Sabora, kao i to što Vulin nije dobrodošao u Hrvatsku pokazuje da su odnosi dve zemlje ponovo ušli u "minus fazu".

– Naša je namera da odnose sa Zagrebom unapređujemo. Hrvatska je važan ekonomski partner Srbije i po prvi put smo ostvarili robnu razmenu koja premašuje milijardu evra i ima potencijala rasta – rekao je Ljajić.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter