Izvor:
23.04.2018 u 20:44
0

VUČIĆ NE OČEKUJE REAKCIJU EU: „Jasenovac je najveće stratište kojeg su se i nemački nacisti stideli“!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne očekuje reakciju EU povodom isticanja zastave sa ustaškim pozdravom "Za dom spremni" u Jasenovcu.

– Ne očekujem reakciju. Ne postoji nijedna zemlja gde mogu da se ističu slike Adolfa Hitlera, a da ne budete kažnjeni.. Ovde je moguće da se to radi – rekao je Vučić novinarima posle prijema povodom dana Vojske Srbije.

Hrvatska je članica EU, dodao je on, a Srbija je mala zemlja koja pokušava da bude u Evropi.

– Ali je valjda kriva što je nepokorna i slobodarska pa svako misli da može da radi šta hoće – dodao je Vučić.

On je rekao da su ti simboli imali smisla jer su bili protiv Srba, i šta pod tom zastavom radilo Srbima – a ubijani su i maljem, i nožem i kuršomom.

– Jasenovac je najveće stratište kojeg su se i nemački nacisti stideli. Neki se na žalost danas ne stide – poručio je Vučić, naglasivši da nikad nema osude ustaškog pokreta već samo ustaškog zločina.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter