Izvor:
26.04.2018 u 20:58
0

VLADA DONELA ODLUKU: Hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević nije dobrodošao u Srbiju!

Vlada Srbije odlučila je da hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević do daljeg nije dobrodošao u Srbiju. Vlada je takvu odluku donela kao odgovor na notu hrvatskog MVEP-a o zabrani ulaska ministra odbrane Srbije Aleksandra Vulina u ovu državu.

Vlada Srbije smatra da su ovakvi postupci Hrvatske suprotni duhu dobrosusedske saradnje i poštovanju osnovnih evropskih vrednosti, u koje spada i sloboda kretanja ljudi – stoji u vladinom saopštenju.

Navodi se da Vlada Srbija ostaje opredeljena izgradnji dobrosusedskih odnosa sa Republikom Hrvatskom, uzdržavajući se od postupaka koji mogu doprineti narušavanju odnosa sa susedima.

Takođe, dodaje se da Vlada Srbije ostaje posvećena održavanju mira i stabilnosti u regionu i poštovanju evropskih načela i vrednosti, u interesu svih građana Srbije i regiona.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikimedia, wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter