Izvor:
26.04.2018 u 23:29
0

PREMIJERKA O REKONSTRUKCIJI VLADE: Svi su zamenljivi pa i ja!

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne vidi što bi rekonstrukcija vlade bila "tabu tema" i rekla da će se menjati svako ko treba da bi radila vlada bolje uključujući i nju kao predsednicu Vlade Srbije, a da je ministar Dušan Vujović danas bio na sednici Vlade i da ne može da više odgovara na pitanja da li je podneo ostavku.

Ona je odgovarajući na pitanja poslanika u parlamentu rekla da je vlada koju vodi potpuno otvorena, demokratska vlada.

"Ne razumem zašto je rekonstrukcija tako tabu tema" rekla je Brnabić i navela da je normalno da ako neko ima nekih problema, zdravstvenih, porodičnih ili ne daje sebe u punom kapacitetu ne bude više njen član.

Kako je rekla ne mora niko da bude 4 godine na istom mestu i poručila da ako se ne radi kako treba da će se menjati svako ko treba da bi bilo bolje "uključujući i mene kao peredsednicu vlade".

Na pitanje da li je ministar finansija Dušan Vujović podneo ostavku Brnabić je rekla da je Vujović danas prisustvovao sednici vlade i da nije u skupštini prisutan jer ima druge obaveze.

Kako je rekla Vujović se sinoć vratio iz Vašingtona gde je bio na razgovoru sa MMF.

"Ne znam kako više da odgovaram na ovakve neistine" poručila je Brnabić.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter