Izvor:
05.08.2016 u 00:28
0

BESPRIZORNA HRVATSKA DRSKOST: Ratni zločinac GLAVAŠ prozvao ceo srpski državni vrh, Dačić oštro odgovorio!

Prvi potpredsednik srpske vlade Ivica Dačić poručio je da današnje izjave ratnog zločinca Branimira Glavaša predstavljaju vrhunac političkog ludila u Hrvatskoj.

U izjavi dostavljenoj medijima, Dačić kaže da čovek (Glavaš) koji je osuđen za ubistvo srpskih civila, čovek koji veliča nacističku ustašku NDH, Pavelića i Stepinca, čovek koji veliča ustaškog teroristu Barešića, optužuje Srbiju za neofašizam i naziva bezobrazlukom to što se Srbija protivi rehabilitaciji fašizma i ustaštva.
– Poništavanje presude Glavašu je jasna poruka da je moguće nekažnjeno ubijanje i zlostavljanje Srba. Srbija se sa tim nikada neće pomiriti. Ratnim zločincima je u celom svetu mesto u zatvoru, jedino u Hrvatskoj su oni ispred novinarskih kamera i mikrofona – naveo je Dačić, koji je i ministar spoljnih poslova Srbije.

Glavaš, koji je osuđen za ratne zločine, jedan od osnivača HDZ i šef HDSSB-a, pozvao je danas hrvatsku vlast da odlučnije da reaguje na, kako je rekao, "bezobrazluk istočnih suseda".

Tanjug
Foto: Twitter/InSerbia News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter