Izvor:
19.05.2018 u 03:01
0

NIJE BILO PRILIKE: Izostao pozdrav sa kosovskim premijerom Ramušom Haradinajem!

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da se u Sofiji na Samitu EU – Zapadni Balkan nije pozdravila sa kosovskim premijerom Ramušom Haradinajem, jer nije bilo prilike.

Ona je kazala da je hapšenje direktora Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića bio "sprint unazad" u odnosima s Prištinom.

– Nismo imali priliku da razgovaramo sa Haradinajem. Nismo se čak ni pozdravili. Nakon hapšenja Đurića to je bio sprint unazad, svima nama koji predstavljamo Srbiju je mnogo mnogo teže danas da razgovaramo sa bilo kime iz Prištine – kazala je ona.

U Kosovskoj Mitrovici 26. marta uhapšen je Marko Đurić jer je, kako je obrazloženo, nelegalno ušao na Kosovo. Posle hapšenja Đurić je saslušan kod prekršajnog sudije u Prištini i proteran sa Kosova.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/SerbianPM

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter