Izvor:
01.06.2018 u 22:24
0

DAČIĆ SA BRIDŽENOM: Bilateralni odnosi Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva su dobri i stabilni, u zajedničkom interesu je da se intenzivira politički dijalog!

Prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas u Ministarstvu spoljnih poslova sa Endrjuom Bridženom, poslanikom u Parlamentu Ujedinjenog Kraljevstva, koji će od početka juna biti na čelu svepartijske grupe prijateljstva sa Srbijom.

Zajednički je ocenjeno da su bilateralni odnosi Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva dobri i stabilni i da je u zajedničkom interesu da se intenzivira politički dijalog i saradnja u svim oblastima od zajedničkog interesa.

Endrju Bridžen je istakao da će se po preuzimanju nove funkcije aktivno angažovati na promociji saradnje sa Srbijom i intenziviranju parlamentarne saradnje, posebno između dve grupe prijateljstava.

Ministar Dačić je izrazio zadovoljstvo što će Endrju Bridžen predsedavati grupom prijateljstva sa Srbijom i poželeo mu uspeh u obavljanju te dužnosti, saopšteno je iz MSP.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/InSerbia News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter