Izvor:
05.06.2018 u 14:51
0

Dodik: Vučić odbijanjem ultimatuma zaštitio ceo narod!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik kaže da je odbijanje radnog dokumenta SAD u vezi sa pitanjem Kosova dokaz da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne prihvata ultimatume na štetu Srbije i srpskog naroda.

Komentarišući potez predsednika Srbije, koji je odbio radni dokument Vašingtona od četiri tačke, Dodik je istakao da ne postoji ništa što bi aktuelnu vlast, na čelu sa Vučićem, nateralo da prihvati jednostrano rešenje koje bi bilo suprotno interesima Srbije, njenog suvereniteta i teritorijalnog integriteta.

– Ovo je još jedan dokaz da predsednik Srbije radi u interesu države, ali i srpskog naroda u celini, i da Beograd neće nikada pristati na kompromise suprotne tim interesima – naglasio je Dodik.

novosti.rs
Foto: tanjug/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter