Izvor:
11.06.2018 u 17:39
0

NOVI ARANŽMAN: Počeli razgovori MMF sa minstrom finansija Sinišom Malim!

Delegacija MMF koju predvodi šef Misije te mejdunarodne finansijske organizacije Džejms Ruf počela je posetu Beogradu sastankom sa ministrom finansija Sinišom Malim.

Delegacija MMF-a boraviće u Beogradu do 13. juna, a u naredna tri dana razgovaraće sa srpskim zvaničnicima kako bi okončala pregovore o novom aranžmanu, takozvanoj "čuvarkući".

Naime, novi aranžman sa MMF, za razliku od prethodnog, kada je iz predostrožnosti Srbija mogla da koristi finansijsku pomoć, trebalo bi da bude savetodavni i takođe bi trebalo da traje oko tri godine.

Prethodni aranžman koji je trajao tri godine završen je u februaru i novi bi trebalo da bude nastavak rada na reformi javnih preduzeća, javne uprave i sistemu plata i penzija.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter