Izvor:
13.06.2018 u 06:34
0

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ: Vlade Srbije gradi auto-puteve, drugi izgleda imaju posao da sve to blokiraju!

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je, prilikom obilaska radova na Koridoru 10, izjavila da, dok Vlada gradi auto-puteve, neki drugi izgleda imaju posao da sve to blokiraju.

– Posao Vlade Srbije je da gradi auto-puteve, da spaja našu zemlju sa Evropom i regionom. Neki drugi izgleda imaju posao da sve to blokiraju. I u tome se razlikujemo – rekla Mihajlovićeva, obilazeći u utorak radove na izgradnji auto-puta kroz Grdeličku klisuru, na deonici Caričina dolina-Vladičin Han.

Ona je naglasila je da to nisu samo putevi i mostovi koji će biti napravljeni, već da oni predstavljaju i korak ka novim investicijama, s obzirom da je za investicije potrebna razvijena infrastruktura.

– To doprinosi otvaranju novih radnih mesta i boljem životnom standardu. Želimo autoputevima da spajamo Srbiju sa regionom kako bi se povezali sa Evropom, a to znači bolji život za sve građane – istakla je potpredsednica Vlade.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter