parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

GRADONAČELNIK SA AMBASADOROM SAD: Beograd na vodi će promeniti lice grada!

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić primio je danas u Starom dvoru ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Republici Srbiji Kajla Skota.

Ambasador Kajl Skot čestitao je Zoranu Radojičiću na izboru za gradonačelnika Beograda i istakao dosadašnju dobru saradnju Ambasade SAD sa Gradom Beogradom na mnogim projektima koje su zajednički organizovali Ambasada SAD i Grad Beograd. Gradonačelnik Radojičić uverio je ambasadora Skota da će saradnja biti nastavljena na obostrano zadovoljstvo i u korist svih Beograđana.

Tokom razgovora domaćin i gost razmenili su mišljenja o razvoju Beograda i ocenili da će projekat "Beograd na vodi" promeniti lice grada. Zajednički je ocenjeno da se Beograd menja nabolje, kao i da je konkretan dokaz za to broj turista koji je iz godine u godinu sve veći, uključujući i dobru posetu gostiju iz SAD.

Gradonačelnik Radojičić izrazio je spremnost da čuje svaku dobru inicijativu rekavši da sebe na mestu gradonačelnika pre svega vidi kao čoveka spremnog na kompromis, dok je ambasador Skot ukazao da sebe smatra Beograđaninom i nekim ko je spreman da pomogne napredak grada.

Tokom razgovora, domaćin i gost pohvalili su saradnju i dobre odnose SAD i Srbije i izrazili nadu da će oni biti dalje unapređivani.

 

Blic.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
10:40 TOP - SHOP
11:00 Letnji kamp Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:05 Letnji kamp Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Letnji kamp Jutarnja kafica
14:00 Čađava mehana
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:35 Upoznajte parove
21:00 Kviz: Soba sreće
22:00 Letnji kamp - Live
02:30 Letnji kamp- Live