Izvor:
29.06.2018 u 06:36
0

Dačić: Putin na jesen u Srbiji!

Predsednik Rusije Vladimir Putin će na jesen doći u Srbiji, izjavio je jutros ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, navodeći da je Rusija spremna da učestvuje, ukoliko bi došlo do širenja formata Briselskog dijaloga.

"Predsednik Rusije Vladimir Putin će na jesen doći u Srbiji. To mi je rekao da planiraju šef ruske diplomatije Sergej Lavrov sa kojim sam juče razgovarao u Moskvi", kazao je Dačić.

Šef srpske diplomatije je naveo da mu je Lavrov rekao i da je Rusija, ukoliko dođe do širenja formata Briselskog dijaloga, spremna da u takvom formatu učestvuje.

Dačić kaže da je Lavrova upoznao sa najnovijim dešavanjima u dijalogu Beograda i Prištine i dodao da se format za sada neće menjati, ali da će se razgovori intenzivirati.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter