Izvor:
01.07.2018 u 09:07
0

VULIN: Izgradnja stanova početkom septembra, veće plate i za vojsku!

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je danas da će izgradnja stanova za pripadnike službi bezbednosti, vojske i policije početi krajem leta, odnosno početkom septembra.

Vulin je rekao da se privode kraju odgovarajuće procedure i da se radi na pripremi lokacija.

Ministar je naglasio da će to biti "veliki stimulans i za razvoj vojne industrije i za razvoj građevinarstva" i dodao da će u izgradnji tih stanova učestvovati i vojna građevina.

Kada je reč o poboljšanju materijalnog položaja pripadnika Vojske Srbije, ministar kaže da očekuje da će najavljeno povećanje plata od novembra obuhvatiti i vojsku, ali je još rano govoriti o procentima.

– Rano je govoriti o tome, ali je jasno da se nastavlja kontinuitet prethodne vlade što znači da će i ovo povećanje biti iz realnih izvora – naglasio je Vulin.

Izvor: Blic.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter