Izvor:
09.07.2018 u 07:07
0

DIREKTOR VLADINE KANCELATIJE ZA KIM: U Prištini nešto ipak ne ide baš po planu!

Direktor vladine Kancelarije za KiM, Marko Ðurić ocenio je da je dobro to što je predsednik skupštine Privremenih institucija samouprave u Prištini Kadri Veselji primetio da predsednik Srbije Aleksandar Vučić čita i poručuje da bi možda i on trebalo da počne da čita ako ume, pošto im politika i ponašanje nije baš najpismenije.

– Takođe je dobro što Veselji prati sve političke izjave i aktivnosti predsednika i drugih zvaničnika Srbije i obraća im se javno i direktno, jer Srbija jeste, bez obzira na pravosudne postupke protiv njega, i njegova država – naveo je Ðurić u pisanoj izjavi medijima.

Ono što je, međutim, zanimljivo, primećuje Ðurić, jeste sve izraženija nervoza, koja jasno pokazuje da u Prištini nešto ipak ne ide baš po planu.

Veselji je ranije reagovao na izjavu predsednika Aleksandra Vučića, koji je rekao da dnevno pročita 500 do 600 stranica dokumenata, tajnih i javnih, o Kosovu, rekavši da bi umesto toga trebalo da pročita kosovski ustav da bi shvatio realnost.

Izvor: Tanjug
Foto:Twitter/markodjuric

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter