Izvor:
15.07.2018 u 11:54
0

PREDSEDNIK SRBIJE NE KRIJE ZA KOGA NAVIJA NA SP: Nadam se da ću Makronu čestitati uživo!

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da je čestitao već belgijskom kralju i premijeru na uspehu njihove fudbalske reprezentacije na Svetskom prvenstvu, da je čestitao i Kolindi Grabar Kitarović na velikom uspehu Hrvatske, te da se nada da će francuskom predsedniku Makronu čestitati uživo tokom boravka u Parizu.

– A za koga ću ja da navijam, nikad nisam krio, i nije to mnoog važno – odgovorio je na pitanje za koga će navijati u finalu Svetsdkog prvenstva.

Ali, kako je naveo, nikad neće dozvoliti da se nekome zabrani da za nekoga navija, kao što su to, primetio, je nekima zabranili da protiv Hrvatske navijaju za Rusiju. Vučić je odgovarajući na pitanja novinara nakon otvaranja sportske hale u Mionici, podsetio da smo u 2017. postigli najveće sportske uspehe, da je zo rezultat pre svega ogromnog rada i napora sportista, ali i da im je država pružila najbolje uslove koje je mogla.

– Želim Novaku uspeh, on je sam svoj majstor, sam je sve uradio uz pomoć svoje porodice, država tu nije niešta učinila", primetio je, te dodao da držvana želi da pomogne vaterpolu, da se ojača klupsko takmičenje…

Grade se, dodao je, nove streljane, nacionalni trening centra za sve borilačke sportove, "mnogo toga ispravljamo iz prošlosti…"

– A ovi što nam drže pridike, neću ja da zavrćem rukave kao sto su neki činili i da navijam da svi to vide pa da pričaju – vidi kako predsednik navija…zato što to slikanje ne razumem, ni ovde ni u okruženju – rekao je Vučić.

Jer, kako kaže, nije naše da se kitimo njihovim uspesima, već da im obezbedimo uslove.

– A onda možemo da sedimo kod kuće i da ih bodrimo koliko možemo – rekao je Vučić i dodao da će od fudbalera tražiti više, da će tražiti još bolje uslove, jer i nasi klubovi moraju da budu bolji.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/Владимир Вејиновић

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter