Izvor:
17.07.2018 u 13:48
0

RAZGOVOR U ČETIRI OKA TRAJAO PUN SAT: Vučić i Makron razmenili poklone!

Razgovori u četiri oka francuskog predsednika Emanuela Mkrona i predsednika Srbije Aleksandra Vučića završeni su u trajali su duže nego što je bilo predviđeno.

Naime planirano je da tet-a-tet razgovor dva državnika bude polučasovni, a trajao je pun sat. Vučić i Makron razmenili su i poklon.

Predsednik Srbije je francuskom kolegi poklonio specijalnu ediciju Aleksandrović vina u drvenoj kutiji sa ključem i Ratni dnevnik od 7. septembra 1918 godine, kopija sa prevodom na francuski, sa porukama, čestitkama, Stojana Protića i Poenkarea.

Makron je Vučiću poklonioo takođe vino, ako i specijalne držače za boce za vino.

Počeo je i radni ručak gde su se predsednicima pridružile i delegacije dve zemlje, a uskoro se očekuje i zajedničko obraćanje Vučića i Makrona novinarima.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter