Izvor:
17.07.2018 u 18:43
0

VUČIĆ STIGAO U BRISEL: Sutra nastavak dijaloga Beograd-Priština!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Brisel gde će se sutra sastati sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem na novoj rundi razgovora o sveobuhvatnom sporazumu o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine.

Sastanak kome će priustvovati i šefica EU diplomatije Federika Mogerini, bi trebalo da počne oko 9 časova ujutru i da se završi "rano popodne".

U delegaciji Prištine, ovoga puta očekuju se, osim Tačija, i premijer Ramuš Haradinaj i predsednik parlamenta Kadri Veselji. U delegaciji Beograda pored predsednika Vučića biće i šef kancelarije za KiM Marko Đurić.

Šefica EU diplomatije Federika Mogerini, koja će biti domaćin ovog sastanka, najavila je da će se na sastanku u sredu "sagledati dosadašnji napredak u razgovorima o sveobuhvatnom sporazumu o normalizaciji i isplanirati sledeće korake i sastanke kako bi se osiguralo da se rad između obe strane nastavi intenzivnim tempom".

Prethodna runda razgovora održana je 24. juna.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter