Izvor:
17.07.2018 u 18:47
0

RAMUŠ HARADINAJ POTRVRDIO: Putujemo sutra u Brisel!

Kosovski premijer Ramush Haradinaj potvrdio je da će sutra lideri privremenih kosovskih institucija putovati u Brisel na, kako je rekao, sastanak sa zvaničnicima EU.

Na sutrašnjem sastanku, smatra, postoje tri teme o kojima treba razgovarati.

– Ugovorni odnosi između Kosova i EU, liberalizacija viznog režima i dijalog između Kosova i Srbije – rekao je Ramuš Haradinaj.

Haradinaj je rekao da bi opozicija mogla biti prisutna na ovom sastanku, ali će se to, kako je dodao, možda dogoditi sledeći put. Premijer je ponovio da se ne vidi kao deo dijaloga Beograda i Prištine, rekavši da neko treba da radi i "kućne poslove".

U Briselu će sutra biti održana nova runda dijaloga o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine.

Prištinski mediji su ranije javili da će u Brisel putovati predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači, čiji regovarački legitimitet osporava opozicija, Ramuš Haradinaj i predsednik parlamenta Kadri Veselji.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter