Izvor:
22.07.2018 u 16:00
0

MIHAJLOVIĆ: Neće biti povećanja cene putarine, prioritet je izgradnja i održavanje autoputeva!

Nismo razmišljali o povećanju cene putarine od sledeće godine, rekla je danas za RTS ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Nismo o tome do sada razmišljali – rekla je Mihajlovićeva povodom najave vršioca dužnosti direktora "Puteva Srbije" Zorana Drobnjaka da će od državnog vrha tražiti povećanje cene putarine od sledeće godine.

Ona je kazala da su visine putarina posao Ministarstva finansija i Vlade Srbije, a da direktor Puteva Srbije zna šta je njegov posao i da se nada da će ga raditi.

Drobnjak je nedavno rekao da je reč o planiranom povećanju od 10 odsto na svim autoputevima u Srbiji i naveo da da će o tome razgovarati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Povećanje cene putarine nije tema za Vladu Srbije, o tome se ne razgovara niti će biti povećanja cene putarine, prioritet je izgradnja novih i održavanje postojećih autoputeva, kao i završetak reforme "Puteva Srbije" – izjavila je Mihajlovićeva

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter