Izvor:
21.08.2016 u 00:55
0

CRNOGORCI ZAR STE OVO DOZVOLILI? Albanski političar po Crnoj Gori promoviše Veliku Albaniju, a napravio je i STRAŠNU PROVOKACIJU!

Kontroverznom albanskom političaru Fatmiru Velijuu, promoteru ideje Velike Albanije, Crna Gora je, za razliku od Srbije i Grčke, dozvolila ulazak u zemlju.

On će u subotu u Tuzima kraj Podgorice promovisati knjigu o nacinalnom ujedinjenju Albanaca.

Veliju, čelnik Pokreta za Ujedinjenu Albaniju, potvrdio je podgoričkom portalu "CdM" da je ušao u Crnu Goru i da je u Tuzima, gde će promovisati knjigu "Velika Albanija".

– Policija je bila spremna. Pola sata su me proveravali, ali sam ušao u Crnu Goru i sada sam u Tuzima – rekao je on.

Tuzi, nedaleko od Podgorice, pojas je poznat kao Malesija i pretežno je nastanjena Albancima. Po zagovornicima ideje Velike Albanije, i oblast Malesije je deo tog projekta.

Kako prenosi podgorički portal, Veliju se neposredno po ulasku u Crnu Goru slikao u Tuzima i na društvenoj mreži Fejsbuk objavio fotografiju ispod koje piše "Tuzi, Albanija".

Albanski političar je ranije saopštio da ga je u Tuzi pozvala albanska nacionalna zajednica u Crnoj Gori.

Beta
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter