Izvor:
05.09.2018 u 14:52
0

DODIK: Svaka poseta zvaničnika Srbije dodatno nas ohrabri u borbi sa izazovima u BiH!

Svaka poseta zvaničnika Srbije dodatno nas ohrabri u borbi sa izazovima u BiH, izjavio je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

On je nakon sastanka s predsednicom Skupštine Srbije Majom Gojković rekao da saradnja RS i Srbije nije samo "saradnja zagrljenje braće" već da ona donosi nove piteve, škole, vrtiće…koja Srbija gradi u RS.

"Ljudi traže da u svakom mestu ili gradu imamo objekte koji će se zvati Srbija, otvaramo i bolnicu u Istočnom Sarajevu koja će se zvati Srbija", rekao je Dodik

Gojković je prenela da su Srbija i RS danas dogovorile da pređu na viši oblik saradnje dva parlamenta, o čemu će sporazum biti potpisan u septembru, te podsetila da takve odnose Skupština Srbije ima još samo s odgovarajućim telima u Kini i Rusiji.

Kako je rekla, danas je bilo reči o brojnim temama od obostranog interesa, a potpisan je i memorandum o saradnji generalnih sekretarijata dva parlamenta.

"Sve ovo pokazuje koliko je bliska naša saradnja u svim oblastima. Razgovarali smo o političkim temama, važnim za RS i Srbiju, izbornoj kampanji i ulozi našeg parlamenta u kontolisanju izbornog procesa", rekla je Gojkoviceva.

Ona je prethodno razlgovarala sa predsednikom parlameta RS Nedeljkom Čubrilovićem.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter